• info@preciouslittlemebabykleding.nl
  • verzendkosten €4,00
  • 2 werkdagen levertijd
  • info@preciouslittlemebabykleding.nl
  • verzendkosten €4,00
  • 2 werkdagen levertijd

QUAPI

Sorteren op:


Quapi newborn en babykleding collectie bestellen?

De collecties van Quapi babykleding zijn ook op onze site verkrijgbaar. Precious Little Me Babykleding verkoopt graag kleding van Quapi omdat Quapi bekend staat om haar hippe kleding voor meisjes en jongens. Bovendien is de kleding zeer comfortabel, heeft een mooie pasvorm en is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. De Quapi collecties staan bekend om hun uitgewerkte details en vrolijke prints of een leuke quote.

Quapi babykleding collectie 2019

Quapi kleding shoppen? Op preciouslittlemebabykleding.nl vind je een assortiment van jongens- en meisjeskleding. Zowel de collectie Quapi zomer 2019 als de Quapi winter 2019 zijn gemaakt van comfortabele materialen waarin kinderen zich goed kunnen bewegen.

Quapi winter 2019

De items van de Quapi winter 2019 collectie zijn onderling makkelijk te combineren zoals fashionable jurkjes of rokjes met bijpassende leggings voor de meisjes. Net als voor de meisjes zijn er voor de jongens ook hippe outfits te combineren zoals stoere jeans, comfy shirts en coole sweats. Voor de jongens heeft de kleding een extra stoere uitstraling met als thema racen! Geïnspireerd op Max Verstappen! Voor de meisjes heeft de Quapi kleding een een beetje glamour meegekregen.

Quapi zomer 2019

Net als de Quapi winter collectie zijn de items van de Quapi zomercollectie 2019 weer makkelijk te combineren. Met de stoerste shirts, longsleeves, leggings, jurkjes en rokjes kun je allerlei combinaties maken. Voor de stoere boys zijn er Quapi sweat pants en sweaters te combineren. Voor de jongens is er stoere kleding in de kleuren wit, donker blauw en groen. Net als bij de jongens mode van Quapi zomer 2019 is er voor de collectie Quapi zomer 2019 gekozen voor felle kleuren, rood, roze en wit.

Quapi assortiment

Naast de bovengenoemde jurkjes, rokjes, longsleeves, leggings en shirts heeft Quapi ook jumpsuits, tuniekjes, vestjes en jassen in het assortiment. Zowel bij de jongens als bij de meisjes zijn de items van Quapi babykleding goed te combineren met elkaar. Daarnaast kun je de outfit helemaal afmaken met leuke accessoires zoals haarbandjes, sjaaltjes en panty’s.

Quapi babykleding maten

De Quapi babykleding is te bestellen in de maten 62 t/m 86. Natuurlijk kunt u met ons contact opnemen als de door u gewenste maat er niet meer tussen zit. Dit kunt u doen door ons te mailen of via Whatsapp. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om Quapi babykleding te shoppen in de sale! Mocht u willen wachten tot de collectie afgeprijsd is neem dan een kijkje op onze sale – afdeling op preciouslittlemebabykleding.nl.

Quapi babykleding bestellen

Op een aantal momenten in het jaar worden er collecties uitgegeven van Quapi babykleding. Hiervoor kun je op onze site altijd terecht! Kijk op preciouslittlemebabykleding.nl onder het kopje ”nieuw” voor de nieuwste items. Daarnaast vind je de oudere collecties onder het kopje “sale”. Voor Quapi babykleding hebben we een levertijd van 2 werkdagen.