• info@preciouslittlemebabykleding.nl
  • verzendkosten €4,00
  • 2 werkdagen levertijd
  • info@preciouslittlemebabykleding.nl
  • verzendkosten €4,00
  • 2 werkdagen levertijd

YOUR WISHES

Sorteren op:

Your Wishes babykleding

Het eerste merk wat Precious Little Me onder haar naam schreef was Your Wishes. Dit merk verkoopt kleding voor jongens en meisjes, maar is eigenlijk unisex. De enige manier om een label aan de kleding te hangen, is wanneer je een bepaalde print liever bij het ene geslacht ziet dan de ander. De printen van Your Wishes zijn veelal lief en schattig en je kan het niet laten om ‘ahhh’ te zeggen wanneer je een baby’tje dit merk ziet dragen. Kleine autootjes, hartjes, teksten en nog veel meer opdrukken zijn op de Your Wishes items te zien. De kleding van Your Wishes is gemaakt van biologisch katoen. De prijzen van deze items zijn daardoor wat duurder. Dit zorgt er wel voor dat de prijs-kwaliteitverhouding van Your Wishes erg hoog ligt.


Your Wishes Newborn

Your Wishes heeft verschillende maten. Dit merk begint bij maat 50. Baby’s die dus net geboren zijn kunnen deze kledingstukken direct gemakkelijk dragen. Zo lopen de maten door tot en met 116. Your Wishes maakt gebruik van combinatiematen. Dit houdt in dat ieder item door baby’s met een tussenmaat gedragen kan worden. Zij hanteren de volgende maten: 50-56, 62-68, 74-80, 86-92, 98-104 en 110-116. Voor de Newborn baby’s is het aan te raden maat 50-56 of 62-68 te kopen. De kleding is gemakkelijk aan- en uit te trekken, omdat bijna ieder kledingstuk is voorzien van drukknoopjes op de schouders.


Your Wishes-babykleding winter 2019

De winterkleding van Your Wishes in de herfst/winter van 2019 heeft een aantal thema’s. Het eerste thema is het New York thema. Hierin komen de gele taxi’s, Big City, Up all Night en State of Mind naar voren. Het tweede thema bevat Rainy Camel kleding. De okergele kleur is dé kleur van dit seizoen. Broekjes, shirtjes of jurkjes... Alles staat schattig met deze kleur. Het derde thema bevat bordeauxpaarse kleding met hondjes patchwork erin verwerkt. Deze kleur wordt Rainy Wine genoemd en is deze herfst en winter ook een grote trend. Tot slot is de leopard print niet te vergeten. In combinatie met een mango kleur is de leopard print schattig, maar toch ook stoer.


Your Wishes-babykleding zomer 2019

De zomerkleding van Your Wishes is een volledig strandthema. Overal vind je schelpjes, visjes, octopussen of andere dierenprinten terug. Wij zijn gek op dieren. Jullie ook? Deze collectie vliegt de deur uit en is zo schattig dat je het bijna niet kan laten liggen. De boxpakjes, de zwempakjes en alle shirtjes zijn zo comfy! Je ziet er nog fashionable uit ook. Wie wilt nu niet een hippe baby?


Your Wishes assortiment

Your Wishes heeft altijd bepaalde items als key-items in haar collecties. Het is altijd met elkaar te combineren. Ze maken tekst tees, print tees, leggings, baggy’s, broekjes, longsleeves, shortsleeves, jurkjes, jumpsuits, dungarees, rompers, boxpakjes en noem het maar op. Het assortiment is uitgebreid en is allemaal gemaakt van 100% biologisch katoen. Zo draagt u een steentje bij aan de duurzaamheid waar dit merk voor staat. En waar wij ook achterstaan.


Your Wishes babykleding bestellen

De kleding van Your Wishes is gemakkelijk via Precious Little Me te bestellen. De kleding komt op een aantal momenten in het jaar bij PLM binnen en deze worden dan direct op de website getoond. Voor meer informatie kunt u op de hoogte blijven via onze social mediakanalen. Volg ons op onze Facebookpagina Precious Little Me of op ons Instagram account preciouslittlemebabykleding. Op onze website www.preciouslittlemebabykleding.nl vind je onder Nieuw - Merk altijd de nieuwste kleding per merk. Kijk ook eens naar de andere merken!