• info@preciouslittlemebabykleding.nl
  • verzendkosten €4,00
  • 2 werkdagen levertijd
  • info@preciouslittlemebabykleding.nl
  • verzendkosten €4,00
  • 2 werkdagen levertijd

Yey! Na onze eerste kennismaking met de Swan Market afgelopen zomer, organiseren wij nu onze eigen kledingparty! In samenwerking met Stichting Cascade kan jij op zaterdag 28 maart jouw favoriete items lekker in het echt komen shoppen! Altijd een keertje leuk in plaats van dat webshoppen toch? ;)

Zien wij jou ook?

1 NOVEMBER 2018 - 2019
Wauw... Er is al weer een jaar voorbij gevlogen. Wat is er veel gebeurd. We hebben enorm veel geleerd, mooie items mogen verkopen en uiteraard de bekende ups and downs gekend. Afgelopen oktober 2019 steunden wij Pink Ribbon. Een stichting die wij erg belangrijk vinden, want borstkankeronderzoek is voor iedere vrouw erg belangrijk. Wij wilden daar graag een steentje aan bij dragen. Na een succesvolle maand hebben wij van iedere bestelling 10% van het aankoopbedrag aan Pink Ribbon gedoneerd. Hier zijn wij erg trots op!
Wij gaan het komende jaar in met veel positiviteit en hopen weer veel te mogen verkopen. Om ons jubileum te vieren geven wij deze maand bij iedere bestelling een cadeautje mee. Bestellingen vanaf €50 gaan zonder verzendkosten de deur uit. Woon jij dicht bij ons in Hendrik-Ido-Ambacht of Zwijndrecht? Dan betaal je geen verzendkosten.
PS: bij het bestellen van Quapi-items ontvang je een leuke Quapi-shopper!

Inkoop Style Labels

De blog is wat aan de late kant, maar wij zijn het zeker niet vergeten! Op vrijdag 28 juni gingen wij weer op bezoek bij Style Labels in Hendrik-Ido-Ambacht. Hier hebben we weer een te gekke stijlvolle collectie bij Levv besteld en een kleurrijke, speelse collectie van Quapi.

De collecties die besteld zijn worden begin januari geleverd en het zijn de leukste zomerkleertjes van 2020! Een stuk verder vooruitdenken... Wij moeten er ook nog aan wennen.

Tot snel! :)

Swan Market

Op tweede paasdag vond de Swan Market plaats op de Parklaan in Rotterdam. Het was een erg zonnige dag dus het kon alleen maar goeds betekenen. Na vroege aankomst en het klaarmaken van onze stand konden wij er tegen aan!

De markt werd erg drukbezocht en we hadden veel bezoekers aan onze kraam! We hebben een goede dag gedraaid en tegen 5 uur liep de markt ten einde. Het was onze eerste keer op de Swan Market en het was een ontzettend leerzame, leuke ervaring.

Op naar de volgende!

INKOOP AFSPRAAK

Vrijdag 15 maart was het weer zo ver! We mochten weer op inkoop:) Dat is een van onze favoriete dingen om te doen! En we gingen weer langs bij Your Wishes in Goirle. Wij houden van hun showroom! En de kleertjes uiteraard.

We hebben weer een heleboel super schattige - to die for - setjes uitgekozen! Dit keer hebben we setjes voor Newborn en ook voor grotere maten erbij gekozen! Zo is er voor iedereen wat wils :) Wij hopen dat jullie de collectie net zo leuk gaan vinden als wij! Stay tuned!!


BRAINSTORM SESSIE

Op maandag 26 november zijn wij op bezoek geweest bij Style Labels om te brainstormen met Quapi Kidswear en Levv Labels.

Uit het gesprek volgde een samenwerking en dit zorgt voor een zonnig vooruitzicht voor de toekomst met oog op de zomer. Vanaf februari kunt u de nieuwste zomercollecties van Quapi en Levv op onze webshop bestellen!

Hou onze webshop en social media pagina's dus goed in de gaten voor alle updates hierover!


MIDDAG OP INKOOP

Op dinsdag 27 november zijn wij weer in de auto gestapt naar Goirle om de showroom van Your Wishes te bekijken.

En wat was dit leuk! We mochten de super leuke collectie van het moment bekijken, waar we al een aantal items van mee konden pakken.

Verder zijn we in gesprek geraakt over de aankomende zomercollectie en ook daar zijn wij super enthousiast over. Deze kunnen jullie rond februari op de website verwachten.

Stay tuned for summer news!


Welkom Rock This Kid

Wij verwelkomen Rock This Kid bij de Precious Little Me-family! Wij zijn enorm blij met het aanbod wat wij jullie kunnen aanbieden van Rock This Kid.

Neem snel een kijkje tussen de items om te zien welke leuke producten Rock This Kid aanbiedt!

Bestellingen op Rock This Kid duren langer dan de andere collecties in verband met het handgemaakte materiaal. De levertijden hiervoor zijn 5 tot 10 werkdagen. Bestel dus op tijd wanneer het voor een cadeau is! :)


LANCERING

Exciting news!

De lancering van onze webshop www.preciouslittlemebabykleding.nl is op donderdag 13 december om 10:00 uur!

Wij zijn super benieuwd wat jullie ervan vinden! Vertel jij het ook aan je collega? ;)


EINDELIJK ZO VER!

Welkom op onze webshop!

Wij hopen dat er voor iedereen wat leuks is! Uiteraard wordt de collectie nog veel uitgebreider... Maar daar moeten jullie nog even op wachten.

Tot snel!


BIJNA KERST

Het is bijna kerst! Super leuk! De leukste tijd van het jaar als het aan ons ligt. Zoek jij nog een cadeautje voor je familielid/kennis? Bestel voor 16:00 en het is dezelfde dag nog verzonden!2018

Het zit er bijna op... 2018. Het was een jaar vol nieuwe uitdagingen en avonturen. De lancering van onze webshop was uiteraard het hoogtepunt van het jaar.


Wij kijken met veel vreugde uit naar 2019 waarin wij hopelijk vele klanten blij kunnen maken. Wij wensen u een gelukkig en gezond 2019 toe.

Tot volgend jaar!


BRAINSTORM SESSIE 2.0

Op woensdag 2 januari hebben wij onze eerste afspraak van het nieuwe jaar!

Er staat een tweede brainstorm sessie met Quapi Kidswear gepland! Hierin zullen de plannen voor het komende jaar worden besproken en er komt exciting news aan!

Sooo.... Stay tuned!


Je kan op de hoogte blijven door ons te volgen op onze social media kanalen: PreciousLittleMeBabykleding